Ook voor schade taxatie

De vele veiligheidssystemen helpen u helaas niet om een ongeval te voorkomen. Helaas is een ongeval niet altijd uit te sluiten maar de vele veiligheidssystemen zorgen er wel voor dat uzelf en de inzittenden optimaal worden beschermd.

Heeft u dan onverwachts een keer schade aan uw auto, neemt u dan direct contact met ons op. Wij leveren u een volledige schade taxatie en werken alles af met de expert. U kunt ervoor kiezen om de schade door HR Garage te laten repareren, of na de taxatie zelf een erkend reparateur te vinden.

Wij besteden de reparatie namelijk ook uit aan een erkend bedrijf die voor ons al jarenlang al onze schades repareert. Een Erkend Schadehersteller heeft meer kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw auto perfect wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen met gebruikmaking van originele onderdelen. Zodat uw auto blijft voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Ook uw verzekeringsmaatschappij of leasemaatschappij is gebaat bij een voor u veilige auto.

Mocht u er toch voor kiezen om imitatie onderdelen te gebruiken om zo de kosten zo laag mogelijk te houden, dan doen wij dat in overleg met u. Wij brengen u dan netjes op de hoogte van de voor en nadelen.