Ook bemiddeling import van auto’s

Bij het importeren van een auto, uit bijvoorbeeld Duitsland, komt nogal wat kijken. Het is belangrijk dat dit traject goed verloopt. Daarom is het verstandig om een professioneel bedrijf met verstand van importeren in te schakelen. HR Garage kan u helpen met alle facetten van de import procedure.

Wij voeren de onderhandelingen en wikkelen de koop in overleg met u af. De benodigde documenten voor de import worden gemaakt en gecontroleerd.

RDW keuring en registratie

Op het moment dat u een auto gaat importeren, dient deze gekeurd en geregistreerd te worden door het RDW. HR Garage regelt voor u een afspraak met het RDW en zorgt ervoor dat deze netjes gekeurd en geregistreerd wordt.

Transport

Wij laten de auto ophalen met een oplegger, de prijs hiervan is op aanvraag. Desgewenst kan de auto opgehaald worden met een 5 daags kenteken inlcusief WA verzekering Duitsland.

Complete service voor de import van uw auto!

Zoals u ziet leveren wij een compleet pakket de juiste auto voor te vinden, te kopen voor de juiste prijs en correct en veilig naar Nederland te halen. Wij kunnen voor u het volledige import traject uit handen nemen, van online advertentie tot het afleveren van de geimporteerde auto met RDW keuring en Nederlands kenteken. Deze import procedure kunnen wij snel, duidelijk en zorgeloos, vrij van rompslomp, voor u regelen van A tot Z!

Kies daarom ook HR Garage als uw partner bij het importeren. Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op.